Dinner in the Dark

Leave background
Leave background

Diner

U weet natuurlijk niet wat u tijdens deze avond gaat eten, u gaat uw smaakpapillen eens goed op de proef stellen! Een leuke uitdaging toch? Wat we wel op voorhand kunnen vertellen is dat alle gerechten (H)eerlijke gerechten zijn. Wij zijn trots op onze prachtige streek Oost-Groningen en op de provincie Groningen. Het gebied is rijk aan prachtige streekproducten en dat willen wij u graag laten proeven! Vegetariër? Geen probleem, maar geef het vooraf aan bij uw reservering. Bij aanvang van de avond kunnen we hierin minder goed aanpassen.

Voor wie

Gezellig met z’n tweeën in het donker dineren, of met een klein groepje tot 6 personen? Dat kan tijdens onze open inschrijvingsavonden. Dinner in the Dark wordt alleen in de maanden (november t/m februari) georganiseerd bij Boerderijcafé Mausel. Kijk hier onder voor de data. Grotere groepen kunnen in overleg een datum boeken (minimaal 20 personen), ook dit is alleen mogelijk in de wintermaanden.
Dinner in the Dark is een ideale activiteit om als bedrijfsuitje te organiseren. Vaak is het bij bedrijfsuitjes lastig om een mooie balans te vinden tussen een ongedwongen activiteit en toch een goede sfeer met ruimte voor andere gesprekken dan werk gerelateerde gesprekken. Collega’s leren elkaar bij deze activiteit op een andere manier kennen. Gesprekken gaan over het diner en de zintuigelijke waarneming die men doet. Daarnaast is het ook een beetje spannend; je weet niet wat er komen gaat. Het kan tot hilarische momenten en gesprekken leiden! Laat u verrassen!

Ervaringen

En andere lieve woorden

Voor ons was het de 2e keer (in 2018 voor t eerst) en ook deze keer hebben we 2 nietsvermoedende vrienden mee uit eten genomen. Dit vraagt wel een goede inschatting…. niet iedereen wil verrast worden, of durft in het pikkedonker te zijn of hoidt…

– Geen Naam

Afgelopen weekend hebben wij (groep met 8 personen) een fantastische avond gehad. In de ontzettend donkere ruimte besef je je opeens hoeveel je normaal eigenlijk eet op ‘zicht’ en nu moest je je volledig op je smaak vertrouwen. Het niet kunnen zien…

– Info Beautilly

Wát een ontzettend gave beleving! De ontvangst is top, goede uitleg met do’s en don’ts, vriendelijk personeel en een kok met passie voor het vak. Het donker is ook echt totale duisternis. Ik kan alleen maar zeggen; zelf beleven, want ik ga niks…

– Kars Engwirda

Dit is echt mooi om te doen. De bijzondere ervaring gewoon het licht uit te doen bij het eten brengt meer teweeg dan wat je je kunt voorstellen. Alsof ik nog kind was maakte ik me een avontuurlijke voorstelling van de pikdonkere ruimte met hier en…

– Pieter Jansen van der Sligte

Hier werken mensen met liefde voor het vak. Niets is hun te veel. Heerlijk gegeten, fijne en vlotte bediening, ze doen alles met een lach. Bovendien is de hygiëne hier óók héél goed.

– kobie lanting

Prijs

De prijs voor een onvergetelijke avond is natuurlijk onbetaalbaar, maar wij vragen hiervoor een bedrag van slechts €59,- per persoon, inclusief drankjes. Vooraf krijgt u een passend aperitiefje en naderhand een heerlijk kopje koffie. Tijdens het diner is (onbeperkt) fris/bier/wijn inbegrepen in de prijs. U kunt bij ons pinnen.

Cadeaukaart  Iemand verrassen met een gedurfd cadeau? Trakteer dan op een bijzondere culinaire ervaring! Hoe leuk is dat; iemand letterlijk en figuurlijk verrassen met een gangen diner in het donker. Het is gegarandeerd nog maanden napraten en nagenieten!

  Wij bieden cadeaukaarten aan voor één persoon of twee personen. De prijs van een cadeaubon voor 1 persoon is €59,00 en een cadeaubon voor 2 personen is €118,00. U kunt hiernaast uw bestelling plaatsen. Zodra het bedrag is overgemaakt sturen wij u de kaarten per post op. De houdbaarheid van de kaart is twee jaar vanaf het moment van afgifte. Let op; wij bieden deze extreem leuke belevenis alleen in de wintermaanden aan.Dinner in the Dark is een ideale activiteit om als bedrijfsuitje te organiseren. Vaak is het bij bedrijfsuitjes lastig om een mooie balans te vinden tussen een ongedwongen activiteit en toch een goede sfeer met ruimte voor andere gesprekken dan werk gerelateerde gesprekken. Collega’s leren elkaar bij deze activiteit op een andere manier kennen. Gesprekken gaan over het diner en de zintuigelijke waarneming die men doet. Daarnaast is het ook een beetje spannend; je weet niet wat er komen gaat. Het kan tot hilarische momenten en gesprekken leiden! Laat u verrassen!

  Reserveren

  De Dinner in the Dark avonden worden alleen verzorgd in november en februari.

  • Nadat u gereserveerd ontvangt u direct een bevestigingsmail.
  • U ontvangt ongeveer een week voor uw reserveringsdatum nog een mail/herinnering met verdere instructies.
  • U kunt bij ons pinnen.
  • Helaas kunnen wij geen rekening houden met gluten-, lactose-, en/of notenallergieën omdat dit te veel risico op fouten met zich mee brengt in een donkere ruimte.
  • U kunt alleen aangeven of u voor een vegetarisch menu (geen vis en vlees) of een regulier menu kiest. Het helaas is het niet mogelijk om andere wensen door te geven. Het idee van een Dinner in the Dark menu is dat u zich laat verrassen.
  • De data in november en december ’23 zijn inmiddels volgeboekt.