Over Ons

Leave background
Leave background

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Annelies en Olaf. Wij zitten sinds 2018 aan het roer van dit prachtige (familie)bedrijf. Annelies nam in dat jaar het bedrijf over van haar ouders, Dignie en Gina Vermue-Westinga, waarvoor ze met onderbrekingen, al ca. 15 jaar werkzaam was. Olaf begon met hand- en spandiensten (zware bierfusten tillen) mee te helpen, maar is inmiddels vol overgave hele verbouwingen aan het uitvoeren. Olaf doet vooral de TD, de technische dienst en de saaie gesprekken met bijvoorbeeld verzekeraars. Annelies heeft de dagelijkse leiding over het bedrijf en probeert haar takenpakket te houden bij de leuke dingen. Dit is een heel afwisselend pakket aan werkzaamheden en dat maakt het juist zo leuk. De ene dag inkopen doen, de andere dag rondleidingen geven, dan weer administratie, natuurlijk ook de feesten zelf draaien (allerleukst) en nog heel veel meer.

Zijn jullie zelf getrouwd? Was een veelgevraagde vraag, ‘ja’ kunnen we inmiddels zeggen, in september 2023 hebben we een geweldige dag met een grote groep vrienden en familie mogen beleven…uiteraard bij onze eigen mooie locatie.

 

 

HET TEAM

Mooie dingen neerzetten kunnen wij niet alleen. We hebben ondersteuning van een heel team aan toppers. Collega Ilona is een vast onderdeel van dit team. Zij is een enthousiaste duizendpoot die zich veel bezig houdt met de keuken, maar zeker ook veel te maken heeft met bruidsparen. Ze geeft rondleidingen over onze locatie, voert voortgangsgesprekken uit en is ook als gastvrouw zichtbaar bij Boerderijcafé Mausel. Ilona houdt ervan als mensen proberen te geinen, met een grap en een grol is Ilona in haar element.

 

VACATURE

Uiteraard is er nog een groep enthousiastelingen die in de bediening en afwas werkzaam is. Lijkt het je leuk om ons team te versterken? Stuur dan een berichtje via ons contactformulier. Wij zijn momenteel voornamelijk op zoek naar volwassen krachten (21+).