Trouwen

Leave background
Leave background

Boerderijcafé Mausel

Boerderijcafé Mausel is een unieke, landelijke en sfeervolle locatie voor uw bruiloft.
Vindt u ook niet dat een bruiloft een dag van ontspanning en samenzijn met familie en vrienden moet zijn? Geen gevlieg van locatie naar locatie, maar alles in één, zodat er tijd overblijft voor echte momenten van genieten. Bij Boerderijcafé Mausel bent u hiervoor aan het juiste adres. Trouwen kan bij ons met gezelschappen vanaf 25 daggasten. Door het ruime aanbod aan ruimtes past Boerderijcafé Mausel altijd.

Onze locatie in alle seizoenen geschikt. In de zomer heerlijk onder de bomen met uitkijk over het weidse Groninger landschap of in de winter intiem rond de open haard. De boerderij dateert uit 1863, een periode van bloei voor de Groningse landbouw. In de verschillende zalen en in de schuur is agrarisch gereedschap opgehangen die u aan deze periode zal herinneren.

Aankleding

Het leuke is dat u helemaal zelf kunt bepalen hoe uw bruiloft er uit komt te zien. Wilt u een bepaald thema? Een festivalbruiloft? Een huwelijksvoltrekking door een familielid? Lange tafels of losse tafels? Bloemen of ballonnen? Zoveel keuzes! Misschien heeft u wel een heel duidelijk beeld van uw dag. Neem zelf de touwtjes in handen voor de aankleding, sfeer en decoratie, zoals tafelstukjes en bloemen. Wij denken en helpen mee om uw wensen uit te laten komen.

De meeste foto’s die op onze website staan zijn gemaakt door Marga de Groot fotografie. De intro-film is gemaakt door About Memories. Dit zijn twee leveranciers die wij graag aanraden.